Re: Exekuce
Ne, neodečítá, stále vycházíte ze součtu ČM a nemocenské, on jenom bv dobírce dostane o tu zálohu méně.
Re: Exekuce
Ano, exekuce na nedoplatku z FÚ je přednostní.
Co se týče exekuce na nemocenskou, kterou platí OSSZ, já jsem pro domluvu, takže bych se domluvila přímo tam (nevím, jakou máte paní na OSSZ, ale já si na tu naši nemohu stěžovat, to je úřednice na správném místě), zda exekuci srazí oni (v tom případě byste jim dodala ex.výměr) a nebo zda vám poví, kolik dělá nemocenská a srazíte vy.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
11. 4. 2008 10:26
ČM po odečtení zálohy na daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti, pojistného na sociální zabezpečení, příspěvku na státní politiku zaměstnanosti a pojistného na všeobecné zdravotní pojištění činí 6221 Kč. Zaměstnanec v tomto měcísi také marodil od 3.3.2008 do 16.3.2008. Nemocenská činí 4224 Kč. Vychazím proto z částky 10445 Kč pro výpočet srážky k exekuci?