Re: Zrušení prac.poměru ve výpov.lhůtě
pokud zaměstnavatel nepřistoupil na ukončení p.p.dohodou, nedoporučuji !!! porušení pracovní kázně - měl by jste to na zápočťáku a to by se nemuselo novému zaměstnavateli líbit.
Nezbyla Vám nějaká loňská dovolená? Pokuste se ji prokombinovat s letošní částí dovolené s žádostí o neplacené volno.
Požádat v novém zam. o zkrácený úvazek na dobu výpovědní lhůty běžící v původním zaměstnání. Eventuelně i zde si předčerpat část letošní dovolené-písemná žádost. Finančně na tom budete si tratit, ale je-li práce dobrá možná se to vyplatí
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
11. 4. 2008 12:13
Dobrý den, prosím, poraďte mi někdo. Ve firmě jsem dal výpověď, protože chci nastoupit do jiného zaměstnání. Na okamžité skončení pracovního poměru moje firma nepřistoupila. Tudíž mi běží výpovědní lhůta. Do nového zaměstnání mám však nastoupit již tento měsíc. Poradí mi někdo, jak můžu odejít a nezpůsobit si potíže?