Vypoved-nemoc-bez komunikace

• (neregistrovaný)

14. 4. 2008 15:20

Zamestnanec je od 27.3. na neschopence,zaslal nam ji,ale nepodepsal. Na socialce mi rekli, ze 2dny z brezna mu mame zaplatit, ikdyz nepodepsal, ale kdyz nedoda v dubnu konec nebo pokracovani neschopnosti, jiz mu penize proplacet nemame. Ja osobne bych mu nejradsi nezaplatila nic :-( . Zamestnanec je ve vypovedni lhute (k 31.5.),nekomunikuje s nami. Kdyz jsem volala jeho obvodni doktorce, tak mi odmitala sdelit, zda jeho nemoc pokracuje nebo ne, ze je vázaná mlčenlivostí a já tím pádem nic nevím. Telefon (firemni) nezveda.Dnes nám jen napsal sms, že mu neschopenka dnešním dnem skončila, ale že dojít nemůže, že ma rodinnou krizi. Doma jsme ho také nezastihli.Je to problemovy clovek,na ktereho neni spoleh,proto dostal i vypoved.V teto mzde mel dostat i rocni zuctovani,kde nam ale nepodepsal jedno cestne prohlaseni ze v lednu,kdy nebyl ani na pracaku, nepobiral zadne prijmy.
    Mam mu ty dva dny neschopnosti teda zaplatit kdyz mi to na SP rekli?
    Mam mu poslat i 3,5tis rocni zuctovani co mu vyslo?
    A pokud dnes mel dojit a nedosel do prace,muze dostat okamzite zruseni PP, kdyz uz jednu vypoved ma? muze ze?ale kdyz mu to poslu doporucene do vl.rukou a on si to nevyzvedne?tak co s nim? u sebe ma firemni notebook,telefon a dalsi veci...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).