Re: Průměrný výdělek pro ÚP
Omlouvám se, jsem úplně slepá. V tom případě se počítá pravděpodobný průměr, takže jestliže si myslíte, že se platové podmínky ve firmě za ten rok nijak zvlášť nezměnily, tak můžete klidně použít ten z loňského roku.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
18. 4. 2008 11:57
Prosím o radu. Zaměstnanec byl od 25.2.2007 do 25.4.2008 v pracovní neschopnosti. Nemocenské dávky vyplácela OSSZ (jsme malá organizace). Nyní chce zaměstnanec k 25.4.2008 rozvázat pracovní poměr a žádá si o invalidní důchod. Než mu bude žádost o důchod vyřízena chce se nahlásit na úřad práce a požaduje tedy potvrzení o průměrném čistém výdělku. Prosím o radu, za jaké období mám tento průměr počítat? Uvedla jsem průměr za I.Q 2007. V jeho případě tedy za období od 1.1.2007 do 24.2.2007. Je to tak správně? Předem děkuji za Váš čas a ochotu.