Re: POHODA a uzamčení dat
Tak asi jedině ta hotline - hlavu vzhůru, určitě to vyřešíte. Mám s Pohodou i jejich hotline fakt dobré zkušenosti :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
21. 4. 2008 10:50
Zdravím, mohl by mi někdo poradit s následujícím problémem? Při přenosu dat z jednoho PC na druhý se nám "ztratila" část dat, jmenovitě agenda banky. A teď když ji tam chci znovu dát tak mi na fakturách ovšem zůstali ty původní úhrady, ačkoliv v bance mám pouze zápis počátečního stavu. A ty nejdou odmazat, neboť mám dole na liště ikonku zámku. Firma je po uzávěrce. Zkoušela jsem na záložce Záznamy odemknout, lae to vůbec nereaguje. Prosím, jestli s tím máte někdo zkušenosti, poraďte mi. na hotline už jsem psala, ale než se ozvou zkouším to i tady. Díky moc a přeji hezký den,Patricie.