Zápočtový list - počet KD

• (neregistrovaný)

24. 4. 2008 12:16

Pocita vam nekomu automaticky ucetni program pocet kalendarnich dni (za dobu zamestnani) do zapoctoveho listu? My pouzivame program Stereo a nam to nepocita. Musim to pocitat rucne, coz mi prijde divny. Na hotline mi rekli, ze jsem prvni, kdo to pozaduje, takze to zatim resit nebudou..je to pro me tzv. zbytecna prace navic.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 24. 4. 2008 12:19

xy5 (neregistrovaný)

Re: zápočtový list - počet KD
      a na co potřebujete vědět a psát kolik kal. dnů má u Vás odpracovaných - to se přece neuvádí
      do přílohy píšete počet kal. dnů nemoci (ale to se musí uvádět i na mzdovém listě, takže to snad problém není)

• 24. 4. 2008 12:20

ss (neregistrovaný)

Do zapoctaku nemusim uvadet pocet odpracovanych let a dni u nas? staci jen, ze tam je, ze byl zamestnan od-do ?? no jestli jo,tak neni co resit :-)

• 24. 4. 2008 14:17

Kapi (neregistrovaný)

Jasný že se to tam psát nemusí více o náležitostech v zápočtovém listě najdete v §313 ZP podle nového se do ZL nemá psát ani nemoc to jen na příní zaměstnance (mělo by se vypsat na jiný papír, stejně tak i průměrný výdělek nebo § podle kterého byl PP skončen (do ZL) se uvede jen když s ním skončíte PP pro porušení pracovní kázně pak má kratší dobu podpory v nezaměstnanosti.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).