Dobrý den,
záleží také, zda Vám vůbec vznikla povinnost podat daňové přiznání či zda je to pro Vás výhodné. Výhodné by to bylo například v tom případě, pokud byste např. pracovala jen po část roku 2009, neboť nyní byste mohla uplatnit celou (roční) slevu na dani.
Jinak dávky nemocenského pojištění jsou osvobozeným příjmem.
S pozdravem
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
13. 3. 2010 20:42
Rada bych se zeptala na daně. Jsem v pracovní neschopnosti omarodila sem v ochrane lhutě u zaměstnavatela a přihlasila sem se na uřad prace. Kdo za mně uděla daně a nebo zda musím sama zažadat a jakej přijem uvadět nemocenska je asi osvobozena, ale bylo mi vyplaceno odstupne od zaměstnavatele a rozdíl mezi nemocenskou a pruměrnym vydělkem protože se jednalo o pracovní uraz. mohli byste mi poradit jak ted mam postupovat a na koho se obratit? zřejmě na zamestnavatele aby potvrdil přijmi na pracovní uřad ktery mi nic nevyplací tež...? děkuju mocc Lošakova