Re: ELDP - elektronicky
klíč sociálky mám, tam problém není. zaregistrovaná na portále jsem taky, tak by taky problém nebyl. jenomže to posílám přes 602XML Filler a při odesílání mi to nahlásí chybu v datumu vyhotovení. problém se týká toho, že přestože mzdový program mi napíše datum vyhotovení ve tvaru dd.mm.rrrr, tak 602XML Filler to odešle s datumem ve tvaru dd.m.rrrr, což je nepřípustné a OSSZ to zamítne. pán na ČSSZ, který toto řeší mi tvrdí, že mu to chodí vpořádku. tak nevím. objednala jsem si PortLink, tak bych chtěla vědět, zda to s tímto programem funguje. paní na OSSZ mi tvrdila, že přes 602XML to funguje lépe a víc se mi k tomu nevyjádřila. znám pár lidí, kteří evidenčáky takto chtěli posílat a všichni to vzdali ... ale já to vzdát nechci ...
Re: ELDP - elektronicky
PortLink používám 3 roky ke spokojenosti mojí i příslušné OSSZ. Odesílám tímto způsobem ELDP i přihlášky a odhlášky. Troufám si říct, že přes PortLink byste neměla mít problém, přeji hodně štěstí.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
26. 4. 2008 22:51
dobrý den, posíláte někdo evidenčáky na OSSZ přes net? zařídila jsem si elektronický podpis, i na sociálnce jsem se zaevidovala, zaregistrovala jsem se na portále a stejně mi to nefunguje. máte někdo zkušenosti? funguje to vůbec někomu? díky za reakce T.