Re: nevyplacena mzda
Že Vám dluží, to ví už dlouho, proto bych začala žalobou - přes advokáta. Se slušným advokátem se dohodnete, že zaplatíte soudní poplatek a popřípadě nějakou malou zálohu na právní služby a toto se Vám vše vrátí, protože bývalý zaměstnavatel to bude muset na základě podané žaloby vše zaplatit. Tím se to zaměstnavateli prodraží a bude aspoň trochu potrestaný za to, jak s Vámi jedná . Že s ním hne inspektorát - no možná ano, ale bude to trvat.
Re: nevyplacena mzda
Mě stačilo spojit se s inspektorátem práce a na jeho doporučení napsat výzvu k zaplacení odstupného, s odvolávkou, že jinak budu požadovat provedení kontroly a případně vymáhat soudně a zaměstnavatel si uvědomil, že by ho to přišlo o mnoho dráž a vypaltil to, co měl....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
27. 4. 2008 15:27
Dobry den
zaměstnavatel mi za měsíc únor vyplatil půlku mzdy co mam na výplatní pásce a za březen jsem dostala pouze výplatní pásku co s tím můžu udělat když mi smlouva skončila k 31.3.2008 a smlouvu mi neprodloužily
Děkuji za odpověď Lenka