Re: O kolik si mam rict za ucetnictvi?
3000,- .....hm, to jste z lacinýho kraje.
jak vlastní lenost? vemte si kolik bere obyč.opravář na hodinu a za to,že k vám jede?
jen za holé mzdy by dal 250-300Kč/zam./měsíc
uděletjte u kalkulaci - kolik by zaplatil zaměstnanci-účetnímu=22-25 tisíc podle kvalifikace(vysokoškolák)
kolik by zaplatil účetní firmě - ta by pod 30 tis/měsíc nešla
a pak ať se rohodne - kolik vám dá (alespoň půlku t.j. 15 tisíc)
No tak myslím, že účetní firma by si 30 tisíc za měsíc asi neřekla - nepočítám Prahu, tam mi nejsou ceny známy. Ale varianta 500,- na hodinu se mi zdá reálná. Zkuste si to schválně, na kolik by to vyšlo. Nezapomeňte, že i Vy z toho budete odvádět SP,ZP a daně. Lucie
Vlastni lenost - prece me nebude platit za to ze budu delat pomalu, ne? To si muzou dovolit v servisu a remeslnici, ja ne.
15tisic mi prijde utopie, vzdyt takovych firem bych za mesic stihl vic. Taky jsem vysokoskolak, ale asi s malejma pozadavkama :-)
Betty Mac Donaldová napsala..jsou dva druhy lidí..jedni,co klopí hlavu a derou se o co nejmenší plat za co nejdelší pracovní dobu a fůru práce a nebo ti,co rozrazí dveře stylem..tady mě máte a buďte šťastni,že jste kápli zrovna na mě .-))...tak toho já se držím:-))))
To co jste popisoval, že musíte dělat, je dejme tomu tak poloviční měsíční úvazek...pokud by si vzal účetní, tak myslím,že i v Brně je 20 000 hrubé mzdy málo....ale jak chcete, psal jste,že je to známý, chápu,že berete ohledy....všichni Vám tu psali ale stejné názory, takže je to na Vás....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
28. 4. 2008 12:19
Vedu DE vzdalenemu pribuznemu me zeny. Doted jsem to delal bez zivnostnaku nacerno. Od tohoto mesice mam ZL a chci to delat oficialne - vyhoda i pro nej.
Ma 2 hospody bez vareni. Desitky skladovych karet. 4 zamestnance. Delam kompletni servis, jedine co musi udelat je vlozit penize do banky a dat mi faktury. Pocitam mzdy, odvody, vse platim, posilam, vyrizuji. Chodim na zaklade plne moci na kontroly, jednam s FU, zdr a soc. Zadavam prikazy, uctuji DE. Je platce DPH. Delam rocni vyuctovani soc a zdr za zamestnance, vyplnim mu danove priznani fyz.osob, silnicku, zavislou.... Prose se o nic v tomto smeru nestara, jen podepisuje.
Asi neni v jeho zajmu hledat jinou ucetni firmu, stejne tak ja nechci nasadit tak aby o tom zacal uvazovat. Vedu ucto jen sobe takze do jiste miry jsem rad ze to delam, neztracim kontakt a zkusenosti, mam prehled o novinkach. Pocitat dle polozek je nemozne, jednu polozku zapisu do deniku a dal nic, druhou musim prohnat skladovyma kartama, udelat prodej (ktery si pochopitelne vymyslim), trzby, inventury (papirove), to vse delam ja. Myslim ze tady v Brne je 3000,- za tohle malo. Nebo se pletu? Je mi jasne ze duchodkyne bez papiru to udela za min, ale tady jde o rozumnou cenu jak pro nej tak pro mne.