Re: Potvrzení o příjmu
tak to se nedivím, že Vás to obtěžuje - určitě nějaké řešení ve firmě najdete (co třeba nad určitý počet vydaných potvrzení pro banky - chtít poplatek firmě?)
to určitě není protizákonné - stejně si nějakou půjčku najde, kde nebude potvrzený příjem potřebovat a nyní už takovéto půjčky nemusíte srážet
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
5. 5. 2008 13:34
Dobrý den,
existuje nějaký zákon, který omezuje kolikrát jsem POVINNA vydat zaměstnanci potvrzení o příjmu pro peněžní instituce. Jednomu našemu zaměstnanci nechtějí dát nikde půjčku a on stále chodí (minimálně třikrát za týden) si pro potrvzení o příjmu. Už mě to štve (vím že ji nikde nedostane neb je neustále jeho rodina zadlužená jinými půjčkami a mě tímto jenom obtěžuje). Není na to nějaký zákon nebo cokoliv co by mi umožňovalo ho odmítnout mu to neustále vyplňovat??