Odhad na nemovitost

• (neregistrovaný)

6. 5. 2008 14:43

Dobrý den,

můžete mi prosímněkdo poradit, zda je možné zpětně napadnou znalecký posudek (pozemky)? Pokud si nechám vypracovat druhý od jiného "znalce" bude mi to něco platné?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 6. 5. 2008 16:03

pája (neregistrovaný)

Re: odhad na nemovitost
      z dotazu není jasné, kvůli čemu chcete napadnout, o jaké řízení se jedná, mám pocit, že už jste jednou psala, včetně zmínky o tom, že převod už je zapsaný v KN,ne?

• 7. 5. 2008 8:05

P. (neregistrovaný)

buď se jedná o znalecký posudek k účelu daňovému, když darujete nebo prodáváte a nebo se jedná o znalecký posudek ceny tržní ceny pokud jste prodávala pozemky tak např. podle tohoto posudku jste se dohodly na ceně.Tam bych to neviděla tak jasně polkud jste se na kupní ceně dohodli je to cena dohodnutá a težko něco napadnete.V druhém případě to zkuste u soudu, ale myslím si že v dnešní době se o mnoho lišit nebudou dnes už znalci nemohou házet na papír co chtějí mají určité rozmezí.

• 9. 5. 2008 9:09

Zuzana (neregistrovaný)

děkuji za odpovědi, nesouhlas je s cenou. když jsme se podívali do odhadů z předešlých prodejů, ceny byly uváděny podstatně vyšší, jedná se o stejný druh nemovistosti ve stejné lokalitě.
      Ale bohužel pro nás, napřed jsme podepsali a poté teprve přemýšleli...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).