Kontrola FU

• (neregistrovaný)

7. 5. 2008 9:00

Chtěla bych se zeptat... Dneska mám FU na kontrole za březnové DPH a oznámili mi, že letos se uvidíme na kontrole za roky 2006,2007...

Tato firma tyto roky má se ziskem. Ve firmě taková kontrola nikdy nebyla..Nevím co si mám pod takovou kontrolou představit a počem tzv. FU jde...Spadáme pod povinný audit a ten je bez výhrad...Tak nevím, čeho se mám bát....
    Děkuji Vám za názory a zkušenosti...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 7. 5. 2008 9:05

jana (neregistrovaný)

Re: Kontrola FU
      pokud máte auditora,určitě bych mu nechala prostor,aby se i on účastnil kontroly.Jinak opravdu budou kontrolovat všechno a tyto konr.jsou na udání/hodně často/
      Na kontrolu DPH finanf.se nahlásil písemně nebo telef.?Taky je očekávám,ale nevím jak se ozvou?

• 7. 5. 2008 9:19

ilona (neregistrovaný)

Oznámil nám to telefonicky...Máme firmu, která nám podepisuje věci pro FU a tak je potřeba sehnat plnou moc. Až mám plnou moc, tak jim zpětně zavolám a domluvíme se..
      Nejsou tady poprvé... Ročně tak 3-5... Zatím vždycky OK. Máme větší vratky tak kolem 800 tis a výš a to už jdou kontrolovat.

No a na udální tomu věřím.... Auditor možná bude něco vysvětlovat, ale určitě tady nebude 14 dní sedět...

• 7. 5. 2008 9:26

jana (neregistrovaný)

já mám vratku 180tis.ale firma teprve podniká.
      Je jasné,že tam 14dní nebude,ale pokud budou nejastonsti nechat odložené a auditor se musí vyjádřit.Jinak zastávám názor méně mluvit.držím palce

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).