Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
7. 5. 2008 21:37
Dobrý večer,
máme v rodině veliké podezření,že u léčby mé švagrové došlo ze strany obvodního lékaře k zanedbání péče.Paní doktorka doslova zpochybňovala příznaky nemoci,které ji švagrová popisovala.Byla sice dost dlouho na neschopence,ale nebyla poslána na žádné hloubkové vyšetření.To zajistil až jiný lékař a potvrdilo se nádorové onemocnění,které zřejmě způsobovalo příznaky,kterými švagrová trpěla a o kterých obvodní doktorka věděla.Ta od prvních dnů nemoci nasadila antidepresiva a řešila tím celou situaci.Chtěla jsem se zeptat,zda mi někdo poradíte,kam se obrátit s oficiální stížností na tuto paní doktorku.V této zkratkovité verzi vše může vypadat zvláštně,ale opravdu si myslíme,že takovouto péči si nikdo z nás nezaslouží.Napadlo mě,obrátit se na Lékařskou komoru.Je to správná cesta?Děkuji za reakce.Radka