Re: Nemovitost a zemědělský půdní fond
Jestli chcete, tak mi pošlete číslo parcely a také název katastrálního území na pavlajh@seznam.cz. Já se na to sama podívám.
Re: Nemovitost a zemědělský půdní fond
Dobrý den, mám podobný problém, při nahlížení do KN parcela není zapsána na LV a ve zjednodušené evidenci neexistuje, resp. nebyla nalezena. Přitom jí prý soused od bývalého majitele koupil (jedná se o louku). Jak je to možné ještě ověřit?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
11. 5. 2008 9:56
Koupili jsme nemovitost, pro vystavbu komercniho objetku. Predmet koupe byl dum a za nim zahrada. Za zahradou je dalsi zahrada, v katastru nemovitosti zapsana bez vlastnika, pouze jako "zemědělský půdní fond". Tuhle zahradu uzival a staral se o ni predchozi majitel. Tato zahrada je ohranicena pozemky okolnich vlastniku.
Jakym zpusobem je mozne ziskat tuto parcelu do sveho vlastnictvi a co to vsechno obnasi? Pokud to je teda mozne?