Re: Chybně vypočítaná daň z příjmu FO
Pokud nebudete dávat dodatečné a opravííte to přímo na FU.tak bych opravila pouze předpis daně v roce 2007. Pohoda umožňuje účetnictví minulých let otevřít a znova zavřít, s tím, že se i znova převedou konečné stavy účtů. MOžná má někdo i jiný názor, ale já bych to řešila takto..Samozřejmě se Vám ale změní i veškeré výkazy.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
14. 5. 2008 11:15
Dobrý den! Zoufalá prosí nutně o radu! Právě mi volali z FÚ, že jsem mylně nárokovala ztrátu minulého roku (2006) a tím pádem jsem snížila daň za rok 2007!
Jde o to, že v roce 2006 jsme vykazovali ztrátu, ale z podnikatelské činnosti, tuto ztrátu jsem v přiznání ponížila o částky zvyšující ZD, tudíž se mi ztráta podstatně zmenšila! Ale v přiznání za rok 2007 jsem mylně nárokovala ztrátu celou!! Nevíte, jak dále pokračovat? Paní z FÚ říkala, že by jí to stačilo opravit přímo na FÚ, ale jak dále v účetnictví?? Vedeme Pohodu!
Moc děkuji!!!