Srážky od nového zaměstnavatele-POMOC

• (neregistrovaný)

21. 5. 2008 11:18

Zaměstnanec nastoupil v srpnu 2007.
    Na zápočtovém listu bylo pořadí srážek 1. výživné, 2. dlužné výživné, 3. nepřednostní pohledávka z exek. úřadu, 4. přednostní pohledávka.

Od soudu přišlo v září jen usnesení na 1. a 2. srážku a na 4.srážku. Volala jsem na soud, co s exekucí č. 3 a ona mi řekla, že ji "tam" nevidí a že mám srážet jen to, co mi přišlo.

Tak jsem srážela, dosrážela 2. a 4. v listopadu 2007,první srážím nadále. Mezitím v únoru 08 přišla přednostní pohledávka, v březnu 08 nepřednostní
    a teprve v dubnu 2008 přišlo Usnesení k té 3. nepřednostní pohledávce !

na exek. úřad jsem napsala dopis, že nemůžu srážet pro přednostní a před chvíli jsem měla výhružný telefonát od paní z exek. úřadu, jak se před ně mohl někdo dostat, když u předchozího zam. jim bylo už sráženo....byla paní docela ostrá, chce po mně kopii zápočťáku, vyčíslení kolik mělo být sráženo od nástupu do došlého Usnesení a že se vystavuju šílené pokutě.

Volala jsem na soud a paní mi řekla, že si to nemám tak brát a řídit se dál pořadím. Buď se s ní domluvit a něco jí poslat (tedy přerušit přednostní) a nebo požádat soud o vyčíslení pořadí.

Prosím co mi radíte???? Jsem z toho opravdu zničená a bojím se, aby z toho firma neměla nějaký postih...díky moc

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).