Re: Okamžité zrušení PP
Naprosto souhlasím !! Měla jsem obdobný případ prodavačky která byla všude zadlužená a vůbec jsem to netušila, byly pak pouze komplikace - vyšetřování na kriminálce, doplatek jejího dluhu na zdravotní pojišťovně apod.
Žádné hrubé porušení kázně již neexistuje, musíte postupovat přesně podle Z - jinak riskujete neplatnost skončení p.p.
Chcete-li skončení pro hrubé porušoení prac.povinností, musíte pak uvést na potvrzení o zaměstnání, nedostane podporu na ÚP.(povinnost uvádět je osd 2008).
Podnikat v této době není jednoduché a pokud se najde zaměstnanec, který krade, tak nevidím důvod proč by měl dostávat podporu placenou z našich daní. Možná je to kruté,ale ho také nezajímá jestli mám zaplacenou elektřinu,sociálku atd .. ajá na to musím vydělat.Jinak moc všem děkuji za odpovědi.Pěkný den.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
21. 5. 2008 13:45
Dobrý den,v herně máme pracovnici, která zpronevěřila peníze z automatů. Jedná se asi o 20 tis.korun, které jsou prokazatelné.Mohl by mi někdo prosím poradit jak sepsat okamžité zrušení pracovního poměru a podle kterého paragrafu. Paní končí zkušební doba 31.5.2008 .Děkuji za odpověď.