Re: Prosim o pomoc
Dobrý den Vážená paní, nevím, zda nabídka je ještě aktuální. Ráda bych Vám nabídla moje zkušenosti se mzdovou agendou. V oboru se pohybuji dvanáct let. Zpracovávám účetnictví malé i velké firmě.
Mzdové účetnictví zpracovávám externě a obě strany jsou spokojeny. Nebudu vypočítávat kolik ušetří firma na odvodech mého platu. Tato spolupráce je na úrovni a odpadají i starosti, které přináší vztah: zaměstnanec-zaměstnavatel.
Je mi 44 let, děti už odrostlé.
S přáním krásného dne
Knetlová
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
22. 5. 2008 8:32
Hledáme mzdovou účetní pro zahraniční maloobchodní řetězec se sídlem v Praze 5, jejímž úkolem bude vedení komplexní mzdové agendy pro více jak 500 zaměstnanců. Mimo jiné také budete komunikovat s úřady a vést informační databázi.
Požadujeme pouze ukončené středoškolské vzdělání, praxi v oboru minimálně 1 rok, výbornou orientaci v oblasti sociálního a zdravotního pojištění, pracovněprávních vztahů a problematiky daní.
Nabízíme Vám zázemí v silné, rychle se rozvíjející firmě, která Vám poskytne úvodní zapracování a motivující finanční ohodnocení, příjemný kolektiv je samozřejmostí.
Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte mne kontaktovat na e-mailové adrese mzdova.ucetni@seznam.cz, kam prosím zašlete své CV a kontaktní údaje. Ráda Vám zde zodpovím i Vaše další případné dotazy. Děkuji za čas, který jste věnovali tomuto příspěvku a opravdu se těším na Vaše reakce. A.Vernerová