Prosim o pomoc

• (neregistrovaný)

22. 5. 2008 8:32

Hledáme mzdovou účetní pro zahraniční maloobchodní řetězec se sídlem v Praze 5, jejímž úkolem bude vedení komplexní mzdové agendy pro více jak 500 zaměstnanců. Mimo jiné také budete komunikovat s úřady a vést informační databázi.

Požadujeme pouze ukončené středoškolské vzdělání, praxi v oboru minimálně 1 rok, výbornou orientaci v oblasti sociálního a zdravotního pojištění, pracovněprávních vztahů a problematiky daní.
    Nabízíme Vám zázemí v silné, rychle se rozvíjející firmě, která Vám poskytne úvodní zapracování a motivující finanční ohodnocení, příjemný kolektiv je samozřejmostí.

Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte mne kontaktovat na e-mailové adrese mzdova.ucetni@seznam.cz, kam prosím zašlete své CV a kontaktní údaje. Ráda Vám zde zodpovím i Vaše další případné dotazy. Děkuji za čas, který jste věnovali tomuto příspěvku a opravdu se těším na Vaše reakce. A.Vernerová

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 11. 11. 2008 10:06

Knetlová (neregistrovaný)

Re: Prosim o pomoc
      Dobrý den Vážená paní, nevím, zda nabídka je ještě aktuální. Ráda bych Vám nabídla moje zkušenosti se mzdovou agendou. V oboru se pohybuji dvanáct let. Zpracovávám účetnictví malé i velké firmě.
      Mzdové účetnictví zpracovávám externě a obě strany jsou spokojeny. Nebudu vypočítávat kolik ušetří firma na odvodech mého platu. Tato spolupráce je na úrovni a odpadají i starosti, které přináší vztah: zaměstnanec-zaměstnavatel.
      Je mi 44 let, děti už odrostlé.
      S přáním krásného dne
      Knetlová

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).