Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
26. 5. 2008 0:05
V roce 1991 jsem vydražil nemovitost dům( koupil )ve veřejné dražbě nemovitost podle zákona 427 pragrafu 12 odstavec 3 do vlastnictví .Tato nemovitast byla prodána státem .privatizační komise měla podle zákona provést registaci v katastrálním úřadě , což neudělala. Naopak v roce 1993 si to zaregistrovalo magstrát města a dokonce to prošlo velkou privatizací v roce 1998 , V roce1993 mi byla násilně s výhružkama (poku ji nepodepíšu tak mě násilně vyhodí) , to se teď stalo . Niní se soudím o neplastnosti nájemní smlouvy. Nájemní smlouva psaná tak ze je to dodatek k protokou vydaní privatizací a ze jsem to vydražil podle paragrafu 15 . a platil jsem nájemné, čož není pravda Dražba byla provedena jak už jsem výše uvedl .Niní mě pan primátor s ředitelkou kremace . násilně za podpory městské policie vyhodily tím že odvrtali zámky a začali mi rabovat a ničit zařízení a požadujou abych jim jestě zaplatil že jsem se obohacoval. I když okresní soud napsal že jsem bezpochybně vydražil provozní jednotku a dům že je z pochybněn, Tak že by mi měli zatím vráti provozní jednotku,ale na potvrzení(kupní smlouva) je psaná i nemovitost dům. Prosil bych o radu a zda je tato nájemní smlouva platná či neplatná . Předem děkuji za radu.