Re: FO a PHM za cesťáky
Ano,ceny vyhlašují zpětně,ale já ty cesťáky píšu v době přítomné....a přepočítávat je za rok zpětně mi nepřipadá moc vhodné.A tak to mám mít těch lístků tedy za měsíc třeba 10,ano? Kde bych mohla k této problematice něco najít? Protože vím že to někteří praktikují tak že dají jedno tankování za ten měsíc a tím přepočítávají celý cesťák....díky,Patricie.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
27. 5. 2008 8:32
Dobrý den,mám FO podnikatele, který nemá auto v majetku a píše si cesťáky. Jakou náhradu za PHM? Vím že můžu použít cenu za PHM podle lístku z benziny,ale stačí ten lístek třeba jeden za měsíc? Nemám s touto možností zkušenosti,vždy jsem používala na cesťácích vyhlášené ceny,ale ty jsou teď tak nízké že se jim vyplatí dávat cenu podle skutečnosti. Děkuji za rady a přeji všem hezký den,Patricie.