Re: Montáž satelitu
předpokládám, že majetek je vás všech tudíš všichni majitelé musí souhlasit s tím, že si můžete na dům přidělat satelit.Když jsem si chtěla přidělat parabolu k internetu musela jsem mít také souhlas všech vlastníků a vyplívá to ze stanov.Pokud trvají na tom abyste to odstranila tak trvejte na předložení souhlasu těch majitelů kteří mají přidělány ty věci které zmiňujete, jen nevím jestli je důležité jestli je měli přidělány už před založením právnické osoby.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
27. 5. 2008 11:13
Koupila jsem byt v domě, kde jsou všichni vlastníci.
Vzhledem k tomu, že nyní vyšlo najevo, že v není zajištěn příjem signálu na TV (společná anténa ani nejsou protaženy přípojky do bytů), oslovila jsem firmu, která provádí montáž satelitů.
Parabolu přidělali na plášť domu (nikomu nezavazí ve výhledu a pod.).
Nyní mě samospráva domu upozornila, že musím paramolu okamžitě oddělat, že jsem narušila plášť domu.
Jeden člen ze samosprávy, má u svého bytu, přidělanou markýzu.
Domnívám se, že i on narušil plášť domu.Také jsem zjistila, že, v druhé části objektu je již jedna parabola přivrtaná.
Jsem si vědoma, že jsem měla tento stav oznámit samosprávě.
Ptám se tedy, zda mě může někdo donutit k odstranění paraboly a
z čeho to vyplývá.
Děkuji za zopovězení dotazu !!!!
B.M.í