Re: Otázka pro moderátora-pohyb na strán
Dobrý den, ano, máte pravdu. Bohužel musíte opravdu klikat na tlačítko "zpět", pokud chcete zůstat v již vyhledaných příspěvcích. Engine tohoto fóra zatím nedovoluje jiné řešení.
I my (moderátoři) jsme již dávali v minulosti programátorům náměty na zlepšení. Upozorňovali jsme též na nešikovnou práci s již vyhledanými odpovědmi = o čem píšete vy. Zatím ale programátoři v této oblasti nic nezlepšili, bohužel.
Proto vám ani my moderátoři nemůžeme odpovědět nic jiného než poprosit o shovívavost a trpělivost. Programátorům to znovu připomeneme - slibují nám už dlouho různá vylepšení této diskuze, ale zatím pořád nemají čas :-(
Bohužel to není tak jednoduché :-(
Paní Dášo, ono jaksi není co slibovat. My moderátoři NEJSME zaměstnanci firmy, která provozuje tento server. Jsme jen vybraní uživatelé diskuze /dlouhodobí návštěvníci/, kteří dostali toto pochybné privilegium a důvěru k moderování diskuze. Slovo "pochybné" jsme užili proto, že být moderátorem je nevděčná činnost. Když smažeme nějaký agresívní či jakkoliv nevhodný příspěvek, jsme osočování z cenzury. stejně tak když napomeneme někoho, že se neřídí pravidly diskuze.
Za hlídání a udržování určité úrovně diskuze nám /většinou/ nikdo ani nepoděkuje. Snad jen dlouhodobí návštěvníci diskuze si vzpomínají, jaká tady na BC vládla anarchie, hádky a jak tu někdy bývalo dusno předtím, než to tu začalo být moderováno.
Moderování děláme dobrovolně, protože máme k tomuto serveru určitý vztah a máme zájem, aby to tu fungovalo. Děláme ve svém volném čase a ZADARMO. Ale na chod firmy a tohoto serveru nemáme žádný vliv.
Dáváme různé podněty, některé již byly vyslyšeny, ale je řada záležitostí, které bychom tady rádi zlepšili, ale pořád na to nikdo z BC nemá čas. My moderátoři nemáme žádné pravomoci, jak přimět odpovědné lidi, aby zlepšili to či ono. A nemáme jim ani co slíbit. Můžeme leda slíbit,že budeme moderovat diskuzi ještě usilovněji a že tu dobrovolně budeme trávit - zadarmo - ještě více času?
:-)
Na tuto diskuzi jsme upozornili odpovědné lidi z BC, stejně jako jsme již v minulosti upozorňovali na obdobné příspěvky na téma "jak zlepšit BC". Ale nezaručíme, jestli na to bude reagovat někdo z odpovědných lidí a KDY:-) Opravdu zbývá jen ta trpělivost - vám i nám. Díky za pochopení ;-)
Re: Bohužel to není tak jednoduché :-(
Ze začátku mě to taky trochu štvalo, že musím pořád klikat zpět, zpět. nakonec jsem skončila u tohoto : když si rozklikám několik odpovědí k dotazu a nechci dávat zpět, kliknu jednoduše nahoře na liště DISKUSE a vpravo sjedu modrým posunovačem až tam, kde jsem skončila (vždyť je to zelené, tak poznám, že jsem to četla), třeba vám to pomůže
Re: Bohužel to není tak jednoduché :-(
Pane moderátore, vždyť já to nemyslela až tak smrtelně vážně s tím slibem. A že nemáte jednoduchou pozici, to je zřejmé. Víte, já mám takovou zkušenost, že co je zadarmo, toho si lidi nepovažují a vnímají to jako že "to nic není" (poskytnutá služba, nějaká činnost). Vaše postavení vůči "BC" to potvrzuje a nakonec i toto diskuzní fórum. Kdyby se platil i minimální popl. za dotaz (vím, že je to blbost - ale jen pro názornost), určitě by se neopakovaly dokola stejné dotazy a mnohem víc by se vyhledávalo v historii. Ale když je to grátis ..........., no jo, to jsme my, lidi.
Re: Otázka pro moderátora-pohyb na strán
Otevírejte každý odkaz na nalezený výsledek v novém okně (nebo nové záložce, pokud používáte např. msie7) - původní seznam tak zůstane zachován. Nebo si zkopírujte adresu stránky s výsledky na clipboard a pak ji odkudkoliv zadejte do adresního řádku prohlížeče.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
27. 5. 2008 14:02
Prosím Vás pane moderátore, můžete mi poradit? - když zadám heslo do vyhledávače a zobrazí se mi seznam odkazů, já si některý vyberu, přečtu postupně příspěvky - A TEĎ - jak (rychle a snadno) zpátky do vyhledaného seznamu odkazů ? Otrocky klikám (a když je příspěvků třeba 10-12, je to otrava) na "zpět", protože kliknu-li na seznam zpráv, hodí mě to do aktuální diskuze a ne do vyhledaných nadpisů a musím vyhledávat znova.
Děkuji za radu