Re: nástup-od kdy?
jaký datum napíšete jako počátek pr.poměru záleží na dohodě mezi zaměstnavatelem a zaměstnancem.
Pokud budou oba souhlasit,že pr.poměr začne 1.6. i když je neděle tak na pr.smlouvě i veškerých dokumentech ZP SP bude den 1.6.stejné je to pokud bude končit poměr např.dohodou tak si dohodnou datum společně.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
2. 6. 2008 13:26
Dobrý den, můžete mi prosím někdo vysvětlit, když vyjde posledního a prvního v měsíci na víkend - s jakým datem mám psát zaměstnanci nástup a kdy ukončení.
Jaký je rozdíl, pokud bude mít zaměstnanec datum nástupu 2.6. nebo 1.6./neděle/ - a jak je to s datumem přihlášky na ZP a SP?
A jaký je rozdíl, pokud bude mít ukončení pp 30.5. a ne 1.6.?Moc vám děkuji za vysvětlení, teprve začínám a pořád mi to není nějak jasné.