Re: Délka 2. rodičovské dovolené
Mateřská: nejsem si úplně jistá, ale zřejmě opravdu nebudete mít nárok. Snad by mohl mít manžel (od 6. týdne po porodu druhého dítěte), ale musel by po dobu čerpání nemít příjmy z pracovního poměru, ze kterého by mu vznikl nárok
Rodičovský příspěvek: budete si moci vybrat mezi 3 a 4 roky.
Ochranná lhůta: musela byste být už těhotná, pak by byla 6měsíců
Re: Délka 2. rodičovské dovolené
Když nejste zaměstnaná zbytečně uvažujete o délce rodičovské dovolené, můžete pouze zvolit délku pobírání rodičovského příspěvku.
A víte, ono je to těžké na obě strany, u nás zase máme paní, která má každý měsíc 2x ošetřování dítěte a někdo tu práci za ni musí udělat. Když to trvá už rok, dovedete si představit jak rádi ostatní za ni pracují.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
4. 6. 2008 2:00
Dobrý den,
dočetla jsem se,že pokud jsem ukončila pracovní poměr dohodou po dovršení 3 let věku dítěte,nenastoupila do nového zaměstnání a byla se synem ještě 4.rok doma na rodičovské dovolené a znovu otěhotněla,tak mi náleží rovnou rodičovský příspěvek.Pochopila jsem to správně?
Ale jak je to s délkou a výší té druhé rodičovské dovolené?Mohu si také určit,zda budu doma 2,3 nebo 4 roky a tím pádem se i mění výše rodičovského příspěvku?A ještě jsem se chtěla zeptat,zda existuje nějaká ochranná lhůta,pokud bych v těchto dnech zjistila,že jsem těhotná.Jestli bych tím pádem pracovní poměr neukončovala.Pracovní poměr mi končí 5.6.08.Neplacené volno na ten 4.rok nepřipadalo v úvahu.Firma toto neumožňuje.Ani třeba práci na zkrácený úvazek.Jen tady nad tím přemýšlím a není mi z toho nejlíp.Zaměstnavatelů, kteří vychází vstříc rodinám s malými dětmi,je stále, alespoň v našem regionu, jako šafránu.Bohužel. Děkuji za reakci.Radka