Re: Zlomky hodin
To si neumím představit, když mám na starost docházku 170 lidí. To bych se picla. Mě stačí těch pár, co mají pružnou.
Re: Zlomky hodin - sčítání
Zaměstnanců je 12, donedávna jsem v práci měla PC 286 který mi fungoval jako "lepší" psací stroj, DE vedená ručně neboť software který se pořídil byl za půl roku k ničemu (firma zkrachovala a neaktualizovala a vedoucí nehodlal pořizovat nový neboť měl končit). Internet samozřejmě také nebyl. Do banky jsem příkazy nosila obden osobně (po práci).
O kalkulačkách nic nevím ale moc ráda si nechám poradit, zdržuje mě to moc. Vedu DE, pokladnu, mzdy, sklad s velkým denním pohybem zboží, normování, prodej zákazníkům, na nedostatek práci si nestěžuji a proto uvítám ulehčení. O kalkulačce jsem ale neměla tušení....
Takže Excel asi nepřipadá v úvahu... Měla jsem takovou šikovnou kalkulačku v bývalém zaměstnání, měla tlačítko TM, kterým se dalo v těch hodinách počítat (také jsme při pružné pracovní době počítali každou minutu). Vypadala nějak takhle: http://www.elektro-koscom.cz/Casio-DR-420-TEC--I1060.html
Ale určitě to umějí i jné.
Vidíte - to mně nenapadlo. Možná (skoro určitě, jak se tak koukám do návodu k té vědecké verzi) to umí i ta kalkulačka co je standardně ve Windows. Já je mám ale v angličtině, a tak zdatná, abych v ní pochopila matematické operace, v ní opravdu nejsem...
Re: Aničko moc Vám děkuji
>
>>
>>Určitě se pokusím něco hledat. Domnívala jsem se že
>>existují tyto kalkulačky pouze "virtuální" ke
>>stažení.
>>Děkuji moc.
>***
>Vidíte - to mně nenapadlo. Možná (skoro určitě, jak se
>tak koukám do návodu k té vědecké verzi) to umí i ta
>kalkulačka co je standardně ve Windows. Já je mám ale v
>angličtině, a tak zdatná, abych v ní pochopila
>matematické operace, v ní opravdu nejsem...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
5. 6. 2008 7:14
Dobré ráno,
máme pracovníka, který má týdení úvazek 24hod. Můžeme mu pro zjednodušení tedy uvádět každý den 4.8 odpr. hodin. Děkuji za odpověď.