Re: program POHODA - 2 dotazy
Dobrý den. Stav účtů si můžete zkontrolovat v sestavě "Obratová předvaha" - v horní liště najedete na Účetnictví/Účtová osnova/Tiskové sestavy - je to druhá ikonka na druhém řádku(pod horní lištou)/. Zaokrouhlování faktur upravíte ve fakturách povelem ZÁZNAM v horní liště/ZAOKROUHLIT ....zde si vyberete možnost, kterou potřebujete. Zdenka
Re: program POHODA - 2 dotazy
Děkuji, Zdenko, mnohokrát. a jestli mohu mít ještě jeden dotaz, tak pokud mám účtovat fakturu z přelomu roku 2007/2008 a předcházející účetní ji časově rozlišila, tak fakturu zapíšu do přijatých faktur z předkontací 518,343/321 a v účetní knize dále rozúčtuju na účet pro časové rozlišení? děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
9. 6. 2008 14:30
dobrý den, od letošního roku začínám účtovat PÚ v programu pohoda. s.r.o. jsme koupili, takže mám nějaké zůstatky na účtech, které zadávám jako počáteční zůstatky v tomto roce. kde si mohu zkontrolovat zda mám účty vyrovnané. jde mi o to, abych je nemusela sčítat ručně. a dotaz druhý. v nastavení jsem si neoznačila, nezaokrouhlování u faktur. při zadávání vystavené faktury se mi částka zaokrouhlila na celé koruny a já nevím co s tím. podle nápovědy se dá toto opravit ikonkou zaokrouhlovat, ale nenašla jsem ji. pomůžete? díky moc