Re: Exekutorský úřad - poskytnutí součin
Zkušenosti s tím nemám, možná Vám někdo poradí lépe ale:
Pokud vyzývá k součinnosti tak uvádí přesně § a zákon, o který se opírá.
V té vyší výzvě by měl být nějaký § a zákon uveden taky. Vyhledejte si ho a prostudujte. Třeba vás to posune dál.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
10. 6. 2008 13:48
Dostala jsem písemnou žádost z exekutorského úřadu o poskytnutí součinnosti ohledně exekuce na jednoho našeho zaměstnance.
Na tuto exekuci v současné době nejsou prováděny srážky, a to z titulu jiných pohledávek. Chci odpovědět exek. úřadu na všeobecné rovině, ale oni chtějí vědět, za nákladě kterých dalších rozhodnutí provádíme srážky, v jaké výši, a které další neuhrazené pohledávky, v jakém pořadí a v jaké výši vedeme u zaměstnance v evidenci.Zajímalo by mě, zda mají právo na to, ode mě vyžadovat podobné údaje, zda se nejedná o ochranu osobních údajů a zda by tyto údaje si neměly vyžádat od příslušného soudu.
Pokud nemají na toto právo, prosím o odkaz na zákon a pod.
Děkuji