Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
13. 6. 2008 9:49
Prosím mám dotaz:dcera se koncem min.měsíce dozvěděla(poté,co mi bylo divné,že stále nemá přeplatek na dani za rok 2007,jelikož má úvěr ze stav.spoření a na úrocích zaplaceno 25 800Kč),že jí nebylo provedeno roč.zúčtování daně,jelikož účetní chyběl doklad od minulého zaměstnavatele o zd.příjmech.Bohužel tento doklad šel přes další osobu-provozního,tudíž nyní zkoumat,kdo potvrzení ztratil,nemá význam.Jen mě zaráží,že účetní od února nedala vědět a veškeré další doklady(potvrzení o zaplacených úrocích z úvěru)měla u sebe.Nyní jsme to řešily tím,že jsme si vše nechaly poslat a doufám,že jde ještě na příslušném finančním úřadě toto podat.Lze toto provést a hrozí nějaká sankce?A může mi někdo z vás napsat kolik tady dělá přeplatek?Vypočtená daň:4488,sleva na dani:7200Kč,úhrn sražených záloh na dani:2868Kč.Děkuji Eva