Re: pracovní cesta a pracovní doba
Čas mimo pracovní dobu zaměstnance nestrávený výkonem práce (třeba i strávený jízdou nebo pobytem na hotelu) - nespadá do docházky - žádná mzda.
Čas v pracovní době strávený cestováním - náhrada mzdy.
Čas v pracovní době strávený výkonem práce - mzda za práci.
Čas mimo pracovní dobu strávený výkonm práce - mzda za práci plus přesčasový příplatek nebo vybrání náhr. volna.
Náhrady a stravné dle cesťáku.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
15. 6. 2008 10:53
Dobrý den,
nemohu nikde najít, jak mám správně postupovat při vyplnění docházky zaměstnance, když měl pracovní cestu, můžete mi proto prosím poradit?
10.6. cesta tam 02:00-9:15hod, od 9:15-16:15 výkon práce, pak odjezd na hotel (16:15-16:45hod)
11.6. příjezd z hotelu (8:00-8:30hod), pak výkon práce 8:30-16:30hod, zase odjezd na hotel (16:45-17:15hod)
12.6. návrat 7:45-16:15hod
Máme 3-směn.provoz, takže normální prac.doba zaměstnance by byla 6:00-14:00hod, tj.7,5hod.
Nebo by mi stačil odkaz, kde se dá najít, jak postupovat. Předem děkuji za pomoc.