Re: účet 701
no nám se taky převedou PS automaticky... když najedu v programu do počátečních stavu tak tam kde mám třeba účet 311 tak částky mám zaúčtované na MD..... nebo 314...a zas jen částku... myslíte že bych to měla doúčtovat ručně tu druhou stranu 701...když si vyjedu sestavy počátečních stavů tak tam se mi rovná strana MD a D
Re: účet 701
No to nevím, ale na 701 to musíte mít zaúčtované, ale je divné, že by to program zaúčtoval jen na jednu stranu účtu, a na tý 701 nemáte zaúčtováno nic ?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
18. 6. 2008 9:27
prosím o radu, jak účtovat o tomto účtě... všechny uzávěrkové operace na konci roku mám zaúčtované (účty 702..710...to mi pomohl i software...) a do nového roku mám převedné počáteční stavy a zaúčtovaný zisk 431/491 (jsme FO)...ale nějak si nejsem jistá s účtováním k 1.1. na účet 701 když mi to neuděllal software...jak tam zaúčtuji...???Děkuji