Re: Pojištění odpovědnosti účetních
Mám pojistku asi za 500,- ročně (pojistná částka tak, aby kryla 4,5 násobek platu), je to pojištění odpovědnosti (blbost), pojištění účetní na ŽL je jiné a dražší, tohle stačí na účetní v HPP
Re: Pojištění odpovědnosti účetních
Letos jsem také zjednávalal smlouvu pro pojištění účetní jako podnikatelky. Nedělají to všechny pojištovny. Zatím jsem našla Kooperativu, Českou pojišťovnu, ČSOB pojišťovna, Generali. Podmínky jsou dle požadavků, spoluúčast nejméně 5 tisíc, nejnižší pojistné krytí na 500.000Kč. Cena pojistky se odvíjí od různých kritéríí - délka podnikání, nějaké způsobené škody....co konkrétně se pojištuje....atd. Ceny najnižšího pojištění se pohybují od 4500 - 8000 ročně.
Výše popsané pojistky - ty levnější jsou pro pojištění účetních jako zaměstnance. Jsou skutečně v několika stovkách Kč.
Nevím zda by pojištovna něco uhradila kdyby náhodou došlo k nějakému plnění, ale každopádně z hlediska klientely je pojištění vyžadováno.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
18. 6. 2008 12:08
Poraďte dobrou pojišťovnu pro pojištění podnikatelských rizik - účetní. Děkuji.