Hromadné oznámení zaměstnavatele

• (neregistrovaný)

20. 6. 2008 8:57

prosím potřebuju poradit,ted mi má prijit na kontrolu VZP a chce kopii hromadného oznámení zaměstnavatele,kde ho mám vzít nebo proč to vůbec je.dekuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 20. 6. 2008 9:00

JiřinaH. (neregistrovaný)

Re: hromadné oznámení zaměstnavatele
      Je to formulář pojišťovny, na který se přihlašujete nebo odhlašujete zaměstnance a hlásíte změny. Máte mít kopii,
      ev.potvrzenou kopii.

• 20. 6. 2008 9:47

roamana (neregistrovaný)

A hromadné oznámení se předkládá také u kontroly, která je vedena přímo na pobočce? Příští týden jdu na mojí první kontrolu ZP a nejsem si zcela jistá, zda mám nachystany všechny doklady, které po mě můžou chtít.

• 20. 6. 2008 12:49

Jarka M (neregistrovaný)

VZP si hromadné oznámení (přihlášky , odhlášky ) skenuje, pokud
      je nemá uložené, chce vidět vaši kopii, že jste hlášení provedla.
      Pokud jim chybí měsíční výpis "přehled o platbe pojistného na ZP" za jednotlivé měsíce rovněž chtějí vidět, že jste jej udělala. Kontrolují vyměřovací základy u jednotlivých pracovníků (namátkou)
      určitě mějte za kontrolované období mzdové listy. Mějte přehled kolik máte st.D,ID, ČID, studenty, MD, zda uzavíráte DPP.Kontrolují zda je správně odvedeno za organizaci takže měsíční rekapitulace.
      Plnou moc k zastupování při kontrole a k podepsání a převzetí protokolu. Razítko. Při případných nejasnostech v platbách chtějí i účto, ale to se mi ještě nestalo.
      Na výzvě ke kontrole mám vždy napsáno jaké doklady mám mít? !!

• 20. 6. 2008 13:28

romana (neregistrovaný)

děkuji, tak to všechno mám nachystáno. :-))

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).