Re: doruceni vypovedi zamestnavateli POM
>dobry den, omlouvam se pokud se to tu jiz objevilo,
>ale specha to..
>
>mohu dorucit osobne vypoved zamestnavateli v sidle
>firmy pouze osobe, ktera prebira postu,
můžete, necháte si to písemně na kopii výpovědi potvrdi, že převzala, jde-li o osobu, která skutečně má na starosti přebírání firemní pošty.
pokud
>zamestnavatel primo neni pritomen? je toto datum prezveti
>smerodatne?
to víte, že je, protože doručeno do 30.6. znamená, že výp.doba běží od 1.7., doručeno 1.7., doba běží od 1.8., takže spěchejte.
je to nekde napsano v zakone?
jo, v ZP
>
>dekuji
předejte originál, kopii si nechejte potvrdit - datum převzetí, razítko,podpis
Řešila jsem stejný problém, když jsem chtěla podat výpověď, pokud by mi ji nadřízený osobně nepodepsal. Není nutné, aby ji podepsal přímo on, stačí podpis osoby odpovědné za převzetí pošty. Důležitá je pouze písemná forma výpovědi a podepsaná být vůbec nemusí, ale je to lepší do budoucna, kdyby náhodou.. nebo je možné ji i poslat doporučeně na dodejku, pak máte i doklad o převzetí..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
24. 6. 2008 15:57
dobry den, omlouvam se pokud se to tu jiz objevilo, ale specha to..
mohu dorucit osobne vypoved zamestnavateli v sidle firmy pouze osobe, ktera prebira postu, pokud zamestnavatel primo neni pritomen? je toto datum prezveti smerodatne? je to nekde napsano v zakone?
dekuji