Doruceni vypovedi zamestnavateli POMOC

• (neregistrovaný)

24. 6. 2008 15:57

dobry den, omlouvam se pokud se to tu jiz objevilo, ale specha to..

mohu dorucit osobne vypoved zamestnavateli v sidle firmy pouze osobe, ktera prebira postu, pokud zamestnavatel primo neni pritomen? je toto datum prezveti smerodatne? je to nekde napsano v zakone?

dekuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 24. 6. 2008 16:03

pája (neregistrovaný)

Re: doruceni vypovedi zamestnavateli POM
      >dobry den, omlouvam se pokud se to tu jiz objevilo,
      >ale specha to..
      >
      >mohu dorucit osobne vypoved zamestnavateli v sidle
      >firmy pouze osobe, ktera prebira postu,

můžete, necháte si to písemně na kopii výpovědi potvrdi, že převzala, jde-li o osobu, která skutečně má na starosti přebírání firemní pošty.

pokud
      >zamestnavatel primo neni pritomen? je toto datum prezveti
      >smerodatne?

to víte, že je, protože doručeno do 30.6. znamená, že výp.doba běží od 1.7., doručeno 1.7., doba běží od 1.8., takže spěchejte.
      je to nekde napsano v zakone?
      jo, v ZP
      >
      >dekuji

• 24. 6. 2008 16:10

kamila (neregistrovaný)

dekuji, myslela jsem spis to doruceni nekomu kdo prebira postu.. a jestli je to nekde omezeni nebo tak - omlouvam se, ale nerada bych aby se potom zamestnavatel ohanel, ze to neni platny ta vypoved

• 25. 6. 2008 7:36

xy5 (neregistrovaný)

předejte originál, kopii si nechejte potvrdit - datum převzetí, razítko,podpis

• 24. 6. 2008 16:09

Lucie (neregistrovaný)

Řešila jsem stejný problém, když jsem chtěla podat výpověď, pokud by mi ji nadřízený osobně nepodepsal. Není nutné, aby ji podepsal přímo on, stačí podpis osoby odpovědné za převzetí pošty. Důležitá je pouze písemná forma výpovědi a podepsaná být vůbec nemusí, ale je to lepší do budoucna, kdyby náhodou.. nebo je možné ji i poslat doporučeně na dodejku, pak máte i doklad o převzetí..

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).