Re: zaměstnanec sleva na studenta spěchá
>>Mám prosbu, nastoupil mi od 16.06.2008 zaměstnanec ,
>>20.05 odmaturoval. Dal si přihlášky na VŠ ale zatím
>>nemá vyjádření zda bude přijat. Pracovní smlouvu má
>>sepsánu od 16.06. do 18.07.2008, nevím v současné
>>době zda
>>se neprodlouží dodatkem.
>>Odpočet na studenta za 6/08 ( potvrzení doložil s
>>dovětkem maturita vykonána 20.05.08.) byl mu dala
>>myslím
>>že pokud nedojde k prodložení smlouvy na celý měsíc
>>7/08 tak i za 7/08.
>>Je moje doměnka správná nebo ne?
>>
>>Děkuji za radu
>
>dle mého názoru, i když odmaturoval v červnu, měsíce
>červenec a srpen se stále počítají jako studenské
>od září by měl nastoupit na VŠ nebo do práce nebo se
>evidovat na ÚP To je to co ještě nevím, vzhledem k tomu že nemá vyjádření z vŠ zda bude přijat. STudentské červenec srpen je ale když celý měsíc nedělá alespoň tak je to vysvětlováno v pomůckách.
Re: zaměstnanec sleva na studenta spěchá
Potvrzení se většinou vydává na školní rok. On je studentem šk.r. 2007/2008 to je budete dělat až začátkem srpna a to už by měl mít z VŠ vyjádření.
Pokud NEbude smlouva na celý měsíc (tj.31dní) bude mít odpočet , ať je přijat na VŠ nebo ne. nešlo by tu smlouvu neprodlužovat? 18.7. je pátek nešlo by udělat novou smlouvu od pondělí 21.7. do 29.8. to je zase pátek. Bude tak mít splněno, že smlouvy nebyly na celý měsíc.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
25. 6. 2008 7:30
Mám prosbu, nastoupil mi od 16.06.2008 zaměstnanec , 20.05 odmaturoval. Dal si přihlášky na VŠ ale zatím nemá vyjádření zda bude přijat. Pracovní smlouvu má sepsánu od 16.06. do 18.07.2008, nevím v současné době zda se neprodlouží dodatkem.
Odpočet na studenta za 6/08 ( potvrzení doložil s dovětkem maturita vykonána 20.05.08.) byl mu dala myslím že pokud nedojde k prodložení smlouvy na celý měsíc 7/08 tak i za 7/08.
Je moje doměnka správná nebo ne?
Děkuji za radu