Re: kontrola z ÚP
jak můžete nyní doložit ML za červen a červenec 2008?
u DoPP musíte evidovat odprac. hodiny, daň
co vše musí ML obsahovat, je napsáno např. v Zdanění mezd, platů... v r. 2008 od Pelecha (str. 84-85)
Re: kontrola z ÚP
Tak jsem zkusila zadat za červen fiktivní odměnu,a když jsme chtěla vytisknout ten mzdový list , tak mi to píše že sestava je prázdná. Tak fakt nevím, co jim tam doložím. Ne jedněch stránkách, kde radí nějaký právník jsem se dočetla, žd mzdový list se týká mezd, a u dopp je odměna, tudíž se na ní ML nezakládá, tak fakt nevím. K.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
25. 6. 2008 12:54
dobrý den, měli jsme ve firmě na udání kontrolu z úřadu práce, chtěli akorát vidět pracovní smlouvy a mzdové listy, ale jednoho pracovíka máme na dohodu o provedení práce, od 1.6., a u něho chtějí doložit do 20.7. taky mzdový list, ale v mém programu nic takového u dohody nemůžu najít, víc než 5000 si nevydělá, a odvádět za něj budeme pouze srážkovou daň. Nevíte jak by měl mzdový list u této dohody vypadat? Děkuji.