Re: ceny za účto - ústecký kraj
Jsou také firmy, které pod 5000,-- paušálu zakázky neberou.
A na druhou stranu mají pravdu. Účetní profese není zas tak jednoduchá a hlavně, když ji dělá každý s minimálním vzděláním, ale s rekvalifikací účetního oboru, tak se nemůžeme divit, že neznají svou cenu při hodnocení své práce.
Re: ceny za účto - ústecký kraj
Váš příspěvek vypadá, jako by jste chtěla urážet!! Účetnictví se věnuji již 14 let a určitě jsem dosáhl více než minimálního vzdělání. Ptla jsem se na ceny, protože jsem zaměstnán, a toto je jen přívýdělek. Nikdy jsem se totiž o ceny za účetnictví nezajímal, ale protože je to pro známého, chtěl jsem zjistit, kolik se v severočeském kraji bere za malou účetní agendu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
25. 6. 2008 17:11
poradíte mi, kolik bych si mohl říct za vedení účetnictví s.r.o.? Zatím mají jen pár dokladů, teprve se rozjíždí. Hledal jsem na netu nějaké ceníky, ale v ústeckém kraji jsem toho moc nenašel, spíš skoro nic. je to čtvrtlezní plátce DPH. Nemám nějak představu. Třeba paušál 1000,- (za měsíc nebo čtvrtletí??) a 20,- za účetní případ?
Děkuji, můžete uvést třeba i nějaké odkazy.