Re: Zápočtový list,exekuce, prosim mzdov
Do zápočtového listu nemusíte psát, kolik bylo sraženo, to napíšete soudu nebo exekutorovi. V zápočtovém listu by mělo být pořadí srážky, kdy k vám bylo doručeno usnesení, kdo je vydal, a pod jským jednacím číslem. Nový zaměstnavatel má povinnost oznámit soudu nebo exekutorovi, že povinný u něj začal pracovat, a oni mu pošlou nové usesení s vyčísleným dluhem.
Dekuji za radu a co kdyz uz jsem zamestanci dala zapoctak,kde je napsano,ze jsem srazila 868 Kc - vytvroril mi to mzdovy program. Az mu vypocitam posledni vyplatu, mohu mu poslat doporucene nejaky dodatek, kde dopisi kolik se jeste srazilo ve vyplate za cerven. Je takoveto resieni mozne,kdyz uz jsem to udelala spatne?
už bych žádný dodatek netvořila
hlavně, že jste do potvrzení o zaměstnání údaj o exekuci uvedla - hlavně, aby tam byl odkaz na soud, pod jakým číslem bylo vedené, příp. nějaký kontakt (to je vždy ku prospěchu pro nového zam-tele, alespoň mně to tak vyhovuje, když je uvedené č.tel. nebo e-mail, také vždy na potvrz. uvádím)
pro koho jste sráželi (na soud) oznamte, že u Vás povinný přestal pracovat a kolik jste celkem srazili a odeslali Kč
stejně nový zam-tel musí požádat soud (tomu, komu se má srážet)o zaslání exekuce - takže mu napíší, kolik se ještě má srážet
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
30. 6. 2008 6:57
Dobry den,
ke dni 24.6. ukoncil zamestnanec pracovni pomer. Mel exekuci, ze ktere mu bylo srazeno 868 Kc. Jak postupovat pri vytvorzeni zapoctoveho listu kdyz mu napisi ze bylo srazeno 868, ale za vyplatu za cerven mu bude taky jeste neco srazeno. Co tedy napsat do zapoctoveho listu.