Re: Co vše ovlivní náhrada mzdy ?
ano argumenty nebudete mít nikdy,když majitelé nebudou chtít tyto argumenty slyšet...ví o tom...ale jediné co by je mohlo zastavit je připomínat jim,že až dojde ke stížnosti zaměstnanců - budou sankce a velké...a jim a ne vám
to je právě, co nevím ! na co by si mohli stěžovat, mě přijde, že takhle jak se to tady dělá, že se jim zaplatí mzda a ne náhrada, že zam-ci jsou na tom lépe, ne ? Ale pak to ovlivňuje průměr pro další čtvrtletí ? A do plusu pro zam-ce nebo do mínusu? To bylo jádro mého dotazu - kde a kdy se všude projeví, že zam-ec nepracoval, ale měl nepřítomnost hrazenou náhradou
průměr je počítán čtvrtletně....může být,že předcházející dostanu odměnu...následující budu mít větší průměr...a ne jen základ+běžnou prémii...a tady je rozdíl,který hledáte....může si to spočítat i jiný...a bude najednou po xletech tvrdit...vy mi to neplatíte správně...:-))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
1. 7. 2008 13:55
Mohl by mi někdo dát ucelenou informaci na co všechno má vliv když jsou poskytovány náhrady mzdy za osobní překážky, popř. jiné důležité.... (ale hlavně ta nemoc, lékař apod.). Nastoupila jsem v nové firmě, nemám nijak moc zkušeností a praxe je zde taková, že např.lékaře ve mzdách vůbec neřeší (i celý den), teď měla jedna slečna svatbu, tak taky se řeší jakoby byla v práci. Můžu s tím mít já jako mzdová nějaké problémy ? Nebo jen papír nebude odpovídat skutečnosti, ale kde není žalobce nebude ani soudce ?