Re: ukončení prac.poměru
Pokud už máte po zkušební době, tak pro vás platí výpovědní lhůta 2 měsíce, tzn., že po podání výpovědi musíte ve firmě ještě 2 měsíce zůstat. Pokud se ale dohodnete se zaměstnavatelem, můžete podat výpověď dohodou, čímž se tato lhůta ruší a odejdete k dohodnutému datu. O zákonu pro nedodělané pracovní úkoly jsem ještě neslyšela, myslím, že ani takový neexistuje.
Re: ukončení prac.poměru
Pokud dáte výpověď vy je výpovědní lhůta 2měs. jestli skončíte pracovní poměr dohodou není zde žádná lhůta, co se týká nesplněných prac.úkolů toto si řeší firmy sami svými vnitropodnikovými předpisy(např.snížení ohodnocen za nesplnění úkolů, pokud je hmotná odpovědnost tak škodu hradí zaměstnanec a pod.)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
7. 7. 2008 11:38
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jestli někdo neví, jak je to se skon.prac poměru. Na pracovním místě, kde pracuji je moc práce, kterou nestíhám a proto ybch chtěla odejít. Zajímalo by mě, jaká je výpovědní lhůta, jestli musím se zákona splnit nedodělané pracovní úkoly (po zaměstnání-ukončení pracovního poměru-zadarmo) nebo jaká pokuta mi hrozí, když to do ukončení prac.poměru nestihnu. Jak dlouho musím ve firmě zůstat po podání výpovědi? Díky za odpověď