Re: DPP potvrzení
Pokud nebude mít jiný souběžný příjem, daněný zálohovou daní, nebo jiný důvod k podání DP, tak nemusí. Bude-li někdy během roku platit daň, může požádat posledního zaměstnavatele v roce o roční zúčtování daní, jestliže mu bude vycházet vždycky 0, tak nemusí ani to.
Vloni by měl při příjmu 19500,- po slevě na osobu a na studenta zůstatek daně 1490,- .
Nemusíte se omlouvat. Jen na vysvětlenou chci dodat, že opravdu nebýt Vás a dalších, nebyl bych schopen sám zpracovávat mzdy a DE. Používám sice účto Tichý, takže program za mě všechno udělá, ale musím ho nakrmit informacemi a tak si všechno ověřuji (někdy i 2x). Jsem totiž OSVČ a dělám si všechno sám a díky Vašim radám jsem prošel několika kontrolami. Mám několik zaměstnanců na HPP na DPČ i na DPP. Moc Vám děkuji a přeji hezký den
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
7. 7. 2008 11:50
Chtěla bych si potvrdit, že pokud zaměstnáme brigádníka na DPP, nechám mu podepsat prohlášení a dodá potvrzení o studiu jeho daň je nulová. Jen na koénci roku pokud jeho příjem přesáhne hranici 15000,-Kč bude muset podat daň.přiznání. Může mi to někdo potvrdit. Děkuji.