Re: převod exekuce
na ZL napište pořadí exekucí a že jsou deponovány
musíte vyčkat na nabytí PM (viz předchozí odpověď) - napíšete jim, že u Vás povinný přestal pracovat, kolik Kč jste mu srazili a že je máte deponované
až Vám přijde ze soudu (exek. úřadu) odpověď, podle toho se zachováte - buď peníze odešlete tomu, komu srážíte nebo zam-ci je vrátíte (dřív mu je ale vyplatit nesmíte)
Ale ten exekuční příkaz na základě kterého jsem to srážela byl vystaven na předcházejícího zaměstnavatele a za celou tu dobu nebyl doručený nový kde by bylo uvedeno jméno naší společnosti. Srážela jsem to jen na základě zápočtového listu.
tak to je OK (z Vaší strany) - budete čekat a pak pošlete...
mezitím naběhnou úroky atd., ale to není Váš problém (hlavně by se měl zajímat zam-ec, kde to vázne - měl by přebírat poštu apod., protože exe. úřadům o nic nejde, pokud má zam-ec zam-tele, tak srážky jsou prováděny a úroky krásně nabíhají, takže z pár korun bývají desetitisíce, někdy statisíce)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
8. 7. 2008 12:17
Zaměstnanec k nám přišel 1.3.2008 a na zápočtovým listě měl uvedenou srážku na exekuci. Ve srážkách jsem pokračovala dle exekučního příkazu na bývalého zaměstnavatele a deponovala je. Nyní zaměstnanec ukončil PP a nám ještě nepřišel ani exekuční příkaz kde bude uvedena naše společnost, natož rozhodnutí o nabytí právní moci. Mám deponované srážky zaměstnanci vrátit?