Potvrzení o praxi - ŽÚ kdo má zkušenost?

• (neregistrovaný)

9. 7. 2008 6:52

Dobrý den, prosím Vás má ŽÚ nějaký tiskopis na potvrzení praxe při vydávání ŽL k živnostem kde to zákon vyžaduje??Jak má takové potvrzení vypadat???

Děkuji všem

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 9. 7. 2008 7:54

J. (neregistrovaný)

Re: potvrzení o praxi - ŽÚ kdo má zkušen
      Ne nemá, jen si nechte potvrdit ze svých předchozích zaměstnání, jakou pozici jste vykonával a jak dlouho. To jsem předložila na ŽÚ a stačilo to. Jinak je to živnostenský zákon a podívejte se do přílohy, tam je přesně jaké musíte mít vzdělání a k tomu i délku praxe.

• 9. 7. 2008 8:41

zdv (neregistrovaný)

Já jsem např.dokládala pracovními smlouvami a současný pracovní poměr ještě navíc kopií daňového přiznání, kde bylo uvedené moje jméno (protože předchozí pracovní poměr nestačil pokrýt potřebné roky praxe).
      O tiskopisu nevím, nic jiného nechtěli. Myslím, že jde o to, aby se to nějak náležitě prokázalo.

• 9. 7. 2008 8:41

lv (neregistrovaný)

Děkuji, ŽZ mám prostudován vím přesně co potřebuji, jen se mi jednalo o to jakou formou to chce ŽÚ dokázat, takže prostě mi podnikatel FO nebo právnická osoba vystaví list papíru kde napíše že jsem u něj vykonávala tu a tu pozici v délce xxx? a mohu doložit i prac. smlouvou na danou pozici???

• 9. 7. 2008 8:45

lv (neregistrovaný)

V podstatě to asi stejně nemají jak prověřit,že???

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).