Re: Jednatel-pravomoci
píši výše, má-li PS na jinou činnost než vedení firmy, je to OK, může i sám se sebou jako jednatel se zaměstnancem ukončit PP dohodou.
To jsem myslela tak, že měl v rámci zaměstnaneckého poměru jistý okruh pracovních povinností a dá se říct ze dne na den je PP ukončen. Ohledně toho jednatelství by mě moc zajímalo, co nás čeká, jak dále postupovat, tak pokud v tom máte zkušenosti moc ráda se poučím. Prozatím jsme obdrželi Žádost o zánik funkce z důvodu odstoupení ke dni podání tého žádosti.
Jestliže písemně sdělil že odstupuje z funkce, musí se sejít VH a zvolit novéh jednatele, podat návrh na změnu zápisu v OR, pokud by se nezvolil za něho jiný a došlo by ke snížení počtu jednatelů oproti spol.smlouvě, došlo by k její změně a musela by se upravit i sp.smlouva.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
9. 7. 2008 8:58
V této diskusi jsem se dočetla, že jednatel si může podepsat smlouvu i za zaměstnavatele, jde to i v případě dohody o rozvázání PP? Děkuji