Re: Dodatečné navýšení příjmu ze závislé
Nemocenské jsem bral (ve vysi 4000)! Takze jestli to dobre chapu, na daňovem priznani to sice nebude (pro financni urad) ale na prehledech pro zdravotni pojistovnu a socialku muzu uvest, ze jsem mel HPP s prijmem nad 96000,-Kč? S tim, ze si schovam utrzek slozenky od nemocenskeho pro pripadnou kontrolu? Diky za odpoved, zacinam doufat... diky, Michal
Re: Dodatečné navýšení příjmu ze závislé
ano,jen nevím jestli to nebudou chtít nějak potvrdit
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
16. 7. 2008 10:56
Dobry den, chtel jsem moc pozadat o radu. Jedna se mi o to, ze jsem za rok 2007 mel prijem ze zavisle cinnosti ve vysi 94767,-Kč, a soucasne jsem po cely rok byl veden jako OSVČ s prijmem asi 30000,-. Bohuzel jsem Přehled za rok 2007 dostal az ted a proto najednou resim velky problem, jakym zpusobem navysit prijem ze zavisle cinnosti o 1300,-Kč, aby to bylo vedeno jako HPP (prijem alespon 96000,-Kč/rok) a nemusel jsem platit zalohy na zdravotni a socialni... :-(. Moc dekuji za odpoved, jsem ochoten se i financne srovnat v pripade pomoci. Michal