Re: Jak zrušit fakturu
v případě zrušení faktury bych měla strach z toho, že klientovi v účetnictví původní faktura zůstane. Pokud si myslíte, že z něj potvrzení dobropisu nedostanete, pošlete dobropis na doručenku.
Re: Jak zrušit fakturu
Chápu, je mi to jasné. Můžu Vás ještě poprosit o radu, jak správně vydat dobropis? Tady na business.center.cz jsem o tom něco našel, ale ještě jsem nikdy doprobis neviděl. Měl by mít svoje pořadové číslo a zaroveň číslo faktury, vučí které je vystaven? Například dopropis č. 20080001 vůči fak č. 20081238?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
18. 7. 2008 7:50
Dobrý den,
v průběhů 2.Q jsem vystavil pro jednu osobu 3 faktury. Z toho 1 byla na prodej zařízení a zbylé dvě na služby. Zakazník nezaplatil ani jednu z nich. Po cca 1-2 měsích jsme si dojeli pro zařízení a bylo nám vráceno. Za 2.Q jsme DPH ještě neodevzdali, ale blíží se to...
Otazka zní: lze fakturu nějak zrušit? označít za neplatnou či tak něco?
Děkuji