Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
20. 7. 2008 14:02
Od roku 2003 jsem pracovala jako vychovatelka Školního klubu na 0,63 úvazku. V únoru mne p. řed. upozornil, že dostane málo peněz na ŠK /změna normativu/. Pak snížil můj úvazek v květnu na 0,11. V září se změnil ŠK na školní družinu a dostal z kraje 52 úvazek, ale já jsem dostala 0,45. Pak mi v říjnu snížil finanční částku na 3.000 kč /bez udání úvazku , důvodu a dohody/. Poslední dohoda o změně prac. činnosti byla 0,11. K ostatnímu jsem dostávala jen platové výměry.
Pak mi k 1.1.2008 dal další platový výměr na 0,50/bez dohody/.
K 1.7.2008 jsem dostala další dohodu na 0,35 úvazek /k tomu nemám platový výměr/. Vše bez vysvětlení, proč k 1.7., když jsou prázdniny.
Pro výpočet mého úvazku ve školní družině od 1.9.2008 bude stav přihlášených dětí.
Prosím o radu, mám vše v pořádku?
Tyto změny nastali, protože ještě pracuji jako asist. učitele ve spec. třídě na 0,50. Devět let jsem dostávala smlouvu na dobu určitou a v březnu a dubnu jsem apelovala, aby mi konečně dal na dobu neurčitou. Tu jsem pak po napsaní dopisu dostala a nastal problém ve smlouvách vychovatelky.