Re: Obdržený špatný doklad na DPH ze zál
Ztratíte více časo na telefonu atd..., a pokud je to firma, která má sve zboží zaplaceno a více od ní odebírat nebudete, je to zbytečný
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
21. 7. 2008 9:42
Dobrý den,
společnost s. r. o. nám vydala zálohovou fakturu dne 24.6, kde vyčíslila i výši DPH ze zálohy a ještě tam uvedli datum uskuteč.zdanit.plnění 10. 7!!!!!!!. My uhradili zálohu z BÚ 25.6 ( platba na účet jim musela dojít do 3 pracovních dnů ).
Žádala jsem po nich daňový doklad na uhrazenou zálohu a bylo mi řečeno, že jsem dostala zálohovou fakturu s vyčísleným DPH.
Konečnou fakturu jsme dostali dne 17.7 ( uskut.zdaň.plnění 17.7 ) i s odečtou zálohou, tj. i s odečteným DPH.
Mám se s nimi hádat a vysvětlovat jim základy účetnictví??? To se mi opravdu nechce!!!!!! Já to DPH uplatním prostě ze zálohové faktury na vstupu ( přijatá zdanit.plnění )tj. 25. 6 a zbytek z konečné faktury 17.7! Může mi FÚ něco vytknout, že jsem postupovala nesprávně?????????????????
Děkuji