Košilka na fakturách

• (neregistrovaný)

21. 7. 2008 12:40

Dobrý den,

na přijaté faktury vystavujeme košilky se všemi potřebnými informaci včetně podpisů zodpovědných lidí za určení materiálu, zaúčtování, určení středisek, platbu a za správnost. Nyní jsem tu měla z mateřské společnosti ( zahraniční) nejvyššího finančního šéfa, který rozhodl, že je to zbytečná práce a tím ušetříme čas na něco jiného.
    Je někde v zákoně toto předepsáno? Já jsem jenom našla, co má doklad obsahovat, ale to ostatní? Přeci nemůžu veškeré podpisy včetně plateb a účtů psát přímo na fa? Máte s tím nějaké zkušenosti, případně jak to funguje u Vás?

Děkuji za Vaše názory

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 21. 7. 2008 12:49

verča (neregistrovaný)

Re: košilka na fakturách
      Taky máme u faktur došlých košilky, ale viděla jsem i kontaci přímo na fakturách včetn podpisů.

• 21. 7. 2008 13:00

Pavel (neregistrovaný)

Rozhodně můžete psát předkontaci i podpisy přímo na faktury. Žádný předpis to nezakazuje. Jen se nesmí stát faktura nečitelná.

Hezký den!

• 21. 7. 2008 13:16

j. (neregistrovaný)

Nechala jsem si udělat předkontační razítko, které lupnu na fakturu
      a doplním potřebné údaje. Je to docela přehledné a práci to fakt ušetří. A navíc archivujete méně papíru

• 21. 7. 2008 14:08

Nicky (neregistrovaný)

My máme na fakturách razítko s datem příchodu do firmy a podepíše si fakturku střediskář. Já píšu předkontaci rovnou dolu na fakturu (zeleně-aby to bylo odlišené barevně), nedávám tam ani podpis a taky to finančáku nikdy nevadilo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).