Re: Tel. poplatky "PRSMS/PRMMS"
U SMS taky platíte jen za SMS.Pokud dotýčný napíše , že platil za odpověď z SOS poradny, nebo něco podobného, učtuji daňově.
Re: Tel. poplatky "PRSMS/PRMMS"
Faktura o2 Jiří Hudek 0d 12.1 do 11.2 2009 č.ůčtu 500114004/2700
Dobrý den.
Dne 12.1.2009 jsem dostal sms od nějaké paní.Na otázku kde vzala mé číslo,řekla od kamarádky.Na další otázku,co je to za číslo z kterého volá,odpověděla že volá z internetu.Na další otázku,jestli je to placená linka,odpověděla že ne a že je to normální sms. Řekl jsem jí ,že se druhý den stavím na o2 a zeptám se se na číslo z kterého volá.
O2 Hypernova Průhonice mě zdělila,že nemůžou pomoct,a že nevědí
co je to za číslo.A že mám počkat až dostanu vyúčtování.Pak mám přijít pokud nebude něco v pořádku.Toto číslo 9090450 mně nikdo
NEVAROVAL,že je to placená sms za 50,-Kč. Celkem 51 sms po 50,-Kč.
Pokud se tento problem nevyřeší,odejdu od O2.
Jirí Hudek.
Mobil 602 561 095.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
21. 7. 2008 14:06
Na faktuře od Telefonica O2 je položka: služby třetích stran - PRSMS/PRMMS. Musí k tomu být ještě nějaký doklad, nebo mám dát na nedaňové náklady? Máte s tím někdo prosím zkušenost?
Děkuji